













Kypsää, omassa liemessään hitaasti kypsennettyä naudan paistia kuutiona. Lämmitä uunissa, pannulla, mikrossa ja lisää esim. keittoon, kastikkeeseen, pataan tai esim. burgerin tai tortillan täytteeksi. Suola lisätty 1,1 %. ks. www.viskaalin.fi

Tymäkkä, vähän mausteisempi poromakkara: Kokonaislihapitoisuus 70%, poronlihan osuus 50%, gluteiiniton ja laktoositon poromakkara, paino n.360g. Lempeän lämmön makkara. Pakaste allergeeneistä sis. SOIJAA

Pitäjän parhaaksi mainittu Haikku burgerpihvit: Ylämaankarjan liha, suola, mustapippuri. 2kpl/pkt n.250g n.4,10€/ pkt 16,45€/kg. Pakaste. Laktoositon, gluteeniton.

Savustettu laidunkalkkunan rintafile 1,6 kg

Lisäaineeton 100% poronlihasta ja poronrasvasta tehty rouhea burgeripihvi (pakaste), sisältää pelkästään poroa ja suolaa. Pakaste, Anna sulaa pakkauksessaan, paista pinnat molemmin puolin, ja sitten maun mukaan kypsyys lempeämmällä lämmöllä, saa jäädä roséksi sisältä, jos haluat. Karppaajan unelma kuvassa! (ilman sämpylää)

Haikkusipsi on leppäsavustettu, ilmakuivattu mukavan rapsakka hiukopala arkeen, juhlaan ja retkievääksi. 100% meidän tilan ylämaannautaa, tottakai. 100g tuotetta on käytetty 350g ylämaannaudan lihaa, mausteena suola ja mustapippuri. Suola 4,3%. Voimakassuolainen, savustettu. Laktoositon ja gluteeniton. Pakattu suojakaasuun.

Viskaalin Maksapihvit 300g / 3 kpl. Ainesosat: Suomalainen, oman teurastamon naudanliha, naudan maksa, suola (1,7%), perunahiutale, mustapippuri, meirami, sipuli, öljy. Maidoton.Laktoositon. Gluteeniton.

Korkealaatuinen poron paistikäristys pakasteena, Vinkkejä käyttöön www.pororeseptit.fi Jos haluat reseptejä kirjepostina, ole yhteydessä tuottajaan suoraan [email protected]d.fi

Lisäaineeton poronveripalttunen, pakaste. Paista nappeina voissa, ja nauti! sis. Poronverta, poronlihaa ja poronrasvaa, ohra- ja ruisjauhoa, ohrasuurimoa, sipulia, siirappia. Ihan mummon reseptillä tehty!

Haikkujalosteissa käytetty liha 100% ylämannautaa eli haikkua. Tuotteet ovat laktoosittomia ja gluteenittomia. Lihaisat kylmäsavutuotteet 100g tuotetta on käytetty 140g ylämaankarjan lihaa eli haikkua.

Haikkujalosteissa käytetty liha 100% ylämannautaa eli haikkua. Tuotteet ovat laktoosittomia ja gluteenittomia. Haikkumakkarat ovat lihaisia makkaroita grilliin, nuotiolle tai vaikkapa ruuanlaittoon. Makkarassa käytetty liha on 100% haikkua eli ylämaankarjan lihaa. Lihapitoisuus 73-75% 4kpl /pkt. ☘Haikkumakkara Jylhä on lihaisa, konstailematon haikkumakkara n.350g n.5€/pkt 14,30€/kg

Vaihtoehto kinkulle. Paistovalmis. Ks. tarkemmat tiedot ja ohjeet: www.viskaalin.fi

Haikku lämminsavurouhe n.250g . Aivan erinomaista kiusaukseen, piirakkaan, pastaan, pitsaan, keittoon.. Pakaste.

Haikkukäristys on valmiiksi siivutettu käristysliha. 100% Keskitalon ylämaannautaa tottakai ! Pakaste. n.500g, 18,90€/kg.

Lihapitoisuus 99,2%. Naudanliha, suola ja pippuri. Pakaste.

Haikun eli ylämaankarjan lämminsavustettua pyöröpaistia siivuina. N.175g paketti, 39€/kg. Pakaste.

Sileärakenteinen täyslihamakkara, jossa pääraaka-aine naudanliha. Sopiinuotiolle, grilliin, uuniin, kiukaalle ja ruoanvalmistukseen muutenkin. Ks. www.viskaalin.fi

Lihaisat nakit lihapitoisuus 73%, 4kpl/pkt. ☘Haikkunakki n.250g n.3,90€ 15,30€/kg

Poron lapakäristys pakasteena, Lapakäristys kestää hauduttaa jolloin maku syvenee. Vinkkejä käyttöön www.pororeseptit.fi Jos haluat reseptejä kirjepostina, ole yhteydessä tuottajaan suoraan [email protected]

Poron grillimakkara. 4 makkaraa/paketti. 400g Pakaste 17,5€/kg

Herkullinen poronvasan maksa. Paino noin 700-1000 gr. Pakattu vakuumiin.

Viskaalin Joulumakkarassa maistuu jouluisat mausteet, kuten kaneli. Resepti on Viskaalin makkaramestaritiimin Leksan ja Anjan kehittämä ja huippuhyvä. Lenkin muodossa oleva makkara sopii syötäväksi niin raakana kuin kypsänäkin. Maista! Ainesosat: Suomalainen naudanliha, silava, suomalainen sianliha, vesi, kamara, jodioitu suola, mausteet (mm. valkosipuli, kaneli, inkivääri), dekstroosi stabilointiaine (E450), hapettumisenestoaine (E315), mausteuutteet (chili, muskottikukka, muskottipähkinä, pippuri), säilöntäaine, nitriittisuola, naudansuoli. Maidoton, laktoositon, gluteeniton.

Keskitalon Ylämaankarjan Nautasäilyke 200g. Tuotteessa käytetty liha on 100% meidän tilan ylämaannautaa eli haikkua. Mausteena pippuri ja suola. Kätevä repäisykansipurkki.

Vanhanajan lihapurkki, poronlihaa ja poronrasvaa 87%, käy hyvin sellaisenaan, mutta myös keittoihin tai pastan kaveriksi (ei sis possua, allergeenit SOIJALESITIINI JA SINAPPI)

Viskaalin tilan Herkkunakki. A-luokan täyslihanakki, jonka pääraaka-aine naudanliha. Luonnonsuoli. Ks. lisää www.viskaalin.fi

Keskitalon Ylämaankarjan Nautasäilyke 400g. Tuotteessa käytetty liha on 100% meidän tilan ylämaannautaa eli haikkua. Mausteena pippuri ja suola.

Haikkujalosteissa käytetty liha 100% ylämannautaa eli haikkua. Tuotteet ovat laktoosittomia ja gluteenittomia. Suuren suosion saavuttanut kebablastu, lihapitoisuus 74% ☘Haikkukebab n.500g 15,80€/kg

Tuorepakastettu laidunkalkkunan rintafilee n. 1,5 kg. Katso resepti https://www.hemmanet.fi/fi/kalkkunaresepteja.

Viskaalin Joulupaketissa Viskaalin parhaat palvatut palvituotteet: Palvinauta, pala n. 400 g, Palvikinkku, pala n. 400 g ja Palvihevonen, pala n. 400 g. Tuotteet säilyvät kylmässä (alle +6°C) kolmisen viikkoa. Sopii siis käytettäviksi myös joulun jälkeen. Palvilihat pakattu pahviseen ruskeaan lahjalaatikkoon, jossa pehmikkeenä elintarvikehyväksyttyä kutterilastua.

Naudan ulkofilepihvit vakuumissa ja pakastettu, paino n 260g

Viskaalin Grillifilee on noin 500 gramman pala naudan ulkofileestä, joka on marinoitu Viskaalin omalla, omenaisen mausteisella marinadilla. Paistovalmis, valmistuu nopeasti niin grillissä kuin uunissakin. PAISTO-OHJE: GRILLISSÄ: grillaa pinnat kiinni keskikuumalla grillillä kauttaaltaan (n. 20 min riippuen fileen paksuudesta) ja laita folioon vetäytymään (n. 10 min). Maistuu niin lapsille kuin aikuisillekin! UUNISSA: Ruskista paistinpannussa tai parilapannulla pinnat (lisää öljyä tarvittaessa). Sen jälkeen paista uunissa 200 asteessa noin 10 minuuttiia. Voit käyttää myös lihalämpömittaria: 55 astetta rosee, 65 kypsä.

Naudan lehtipihvi, paino n 170 g ja 2-3 kpl/ vakuumipussi. Pakastettu.

Haikku eli ylämaankarjan lihasta valmistettu kylmäsavurouhe on erinomainen pitsaan, piirakkaan, kylmään jogurttikastikkeeseen, keittoon ja vaikka mihin. ☘Haikku kylmäsavurouhe n.200g 10,40€/pkt. 52€/kg. Pakaste.

Lempeässä ja maukaassa poropalkkanissa poronlihaa yli 70 %, Kokonaislihapitoisuus yli 80 %. Pakaste n 390-440 g

Poron kylmäsavuleike 200g vakuukupaketissa. 54,50€/kg

Kokonainen tuorepakastettu laidunkalkkuna n. 6,5 kg. Pakastettu kalkkuna sulaa jääkaapissa noin kolmessa vuorokaudessa. Etiketissä on QR-koodi joka johtaa suoraan reseptisivustollemme. Katso myös videomme kalkkunan valmistamisesta https://www.hemmanet.fi/fi/kalkkunaresepteja

Kokonainen savustettu laidunkalkkunan kana n. 5,5 kg.

Poron potkakiekot sopivat erityisen hyvin pataruokiin, joita haudutetaan pitkään. Tuotteet ovat vakuumiin pakattuja ja pakastettuja.

Poron pikkuluista valmistat herkullisen, perinteisen poronlihakeiton. Luut on pakattu noin 1 kg:n pusseihin ja pakastettu.

Haikkujalosteissa käytetty liha 100% ylämannautaa eli haikkua. Tuotteet ovat laktoosittomia ja gluteenittomia. Haikkumakkarat ovat lihaisia makkaroita grilliin, nuotiolle tai vaikkapa ruuanlaittoon. Lihapitoisuus 73-75% 4kpl /pkt. Pakaste. ☘Haikkumakkara LOIMU n.330g n.5€ / pkt 15,40€/kg -Kuusamon Juuston Savujuustomuru

Haikkumakkarat ovat lihaisia makkaroita grilliin, nuotiolle tai vaikkapa ruuanlaittoon. Makkarassa käytetty liha on 100% haikkua eli ylämaankarjan lihaa. Lihapitoisuus 73-75% 4kpl /pkt. ☘Haikkumakkara KIPAKKA Kipakka on Lihaisa, mehevä valkosipuli-juustomakkara. Juustona Kuusamon Juuston Juustomuru: Gouda, Maasdaam ja Edam juustoja. 4kpl/ paketissa. Kypsä ruokamakkara. Pakaste. 15,40€/kg.

Poron vasan potkat sahattuna kiekoiksi. Erinomainen pataliha.

Luomujuhlakinkku luuton ja harmaasuolattu. Pakastettu. Paino +-100g Meidän siat saa luomurehua omalta pellolta ja pääsee ulkotarhalle toukokuusta lokakuuhun.

Hirvenlihasta käyttövalmiiksi siivutettu käristysannos. Pakattu vacumiin kerta-annos noin 500g. Helppo valmistaa; sulata ja huoneenlämpöisenä pieninä erinä pannulle. Boxissa kaksi annosta eli yhteensä n 1kg. Pakastettu. Säilyvyys 12kk. HUOM! UUSI erä! [email protected]

Pakastettu siivutettu nautakebab , lihapitoisuus 74%. Laktoositon, gluteeniton. Paketissa n 400 g, 14€/kg.

Haikun eli ylämaankarjan sisäfile n. 500g. Vakuumipakattu, pakaste.

Haikku eli ylämaankarjan lehtipihvit mureutetusta sisäpaistista. 2kpl pakkaus yht n.200g. Pakaste. 37,60€/kg.

Haikun eli ylämaankarjan picanha luontaisella rasvapinnalla. Herkullinen kimpale kokonaisina kypsennettäväksi uunissa tai grillissä. Noin 1,2kg pala, 20€/kg. Pakaste.

Kokonainen poron sisäpaisti vakuumissa. Pakkauskoko noin 500 gr. Säilytys: -18°C. Jääkaapissa alle +6°C 3 päivää.

19€/kg paketissa 264g valmista siivutettu porokebab lihaa. Sisältää: poronlihaa, perunajauhoja, soijasolaattia, suola, sokeri mausteseos.

Pihvipaketti sisältää poron vasan parhaat osat ulkofile, sisäfile, sisäpaisti ja paahtopaisti.

LUXUS: paras osa hirvestä, pala sisäfilettä vacumoituna Fileen voi esimerkiksi valmistaa kokonaisena tai tehdä filepihvit. Helppo valmistaa! Filepalan paino on noin 700g. Hinta on 40,00eur/pakkaus sis alv14% Pakastettu. Säilyvyys 12 kk. [email protected]

Paistovalmis, harmaasuolattu n. 1,6 kg painoinen naudan sisäpaisti yrttihunnulla. Paistovalmis. OHJE: Ota paisti huoneenlämpöön noin tunti ennen paistamista. Paista ensi uunissa 200°C noin 10 minuuttia, että pinta ruskistuu ja laske uunin lämpötila sitten 150°C. Laita paistomittari kylkeen ja paista, kunnes lämpötila on 55§C (rosee sisältä) tai 68°C (täysin kypsä). Tarjoa vaikkapa tumman kastikkeen ja valkosipuliperunoiden kera.

Mureutettu ylämaankarjan sisäpaisti n.1,2kg. Pakaste. Sisäpaisti sopii lyhyemmän kypsennysajan vaativiin ruokiin voit valmistaa mm. lehtipihvejä, suikalekastiketta, wok-ruokia.

Haikun eli Ylämaankarjan raakakypsytetty paahtopaisti. n.1kg. 25€/kg. Pakaste.

Haikun eli ylämaankarjan sisäfile n.300g pala. Vakuumipakattu. Pakaste.

Kymmenen kiloa naudan jauhelihaa, 500 g.n vakuumipusseihin pakattu ja pakastettu.

grillimakkara, vain kyyttönaudan lihaa. Tuote valmistettu Meän liha Oy:n toimesta tilalla kasvatetusta naudasta. Paino noin 350g. Pakaste

Haikun eli ylämaankarjan Kulmapaisti. Erinomainen paisti hauduttaviin pataruokiin, käristykseen. Noin 1,5kg pala. Pakaste. 20€/kg.

Haikun eli ylämaankarjan raakakypsytetty sisäfile pihvit 2kpl pkt noin 200g. Pakaste.

Lammassäiykeessä vain lampaanlihaa, suolaa ja maustetta. Säilyy huonneen lämmössä, avatuna jääkaapissa.

12 kpl 500 gr/pkt poronpaistikäristystä. Pakkauskoko: 6 kg laatikko.

Poron potkakiekot pakattuna vakuumiin. Pakkauskoko noin 1 kg. Säilytys: - 18°C. Jääkaapissa alle +6°C 3 päivää.

Tuotepaketti sisältää: Valmiiksi siivutettu käristys 2kg ja paistikäristys 1 kg. Sisäpaisti n. 650g. Paahtopaisti n. 250g. Sisäfile n. 250 g. Ulkofile n. 500 g. Jauheliha 2 kg. Potkakiekot 1kg. Kaula, selkä ja rinta sahattuna pata- ja keittolihaksi 2,5 kg. Hinta sisältää rahdin.

Italilainen klassikkomakkara on puhdasta kauneutta. Se on ollut yksi best-sellereistämme heti julkistamisensa jälkeen, ja miksei olisi? Punaviini ja fenkoli tekevät tästä makkarasta hämmästyttävän hyvän. Toimii vaikkapa pastan kanssa! Tulisuus / Mausteisuus 1/5 Lihapitoisuus 93% Ainesosat: Sianliha (Suomi), suola, tuore valkosipuli, punaviini, mustapippuri, fenkoli, sian suoli

Viskaalin Joulutuotteet lahjalaatikossa. Sisältö: Viskaalin Palvinauta, pala n. 400 g Viskaalin Joulumakkara, n. 400 g Viskaalin Maksapatee, puolukka 300 g Lisätietoa tuotteista: www.viskaalin.fi Valikoima Viskaalin jouluherkkuja lahjalaatikossa. Kylmäsäilytys +6°C. Laktoositon. Gluteeniton.

Hämeenkoskelta Hallainmäen tilalta naudan jauheliha pakaste 1,0kg

Hämeenkoskelta Hallainmäen tilalta tuore naudan ulkofile 1,2kg

Murea haikun eli ylämaankarjan sisäfile n.800g pala. Pakaste.

Mureutettu eli raakakypsytetty Haikku Entrecote pihvit 2kpl, n.600g. 28€/kg Pakaste.

Uunivalmis yrtti-valkosipuli maustettu Paahtopaisti sous vide vakuumissa n.0,9kg. Pakaste.

Haikun eli ylämaankarjan raakakypsytetty ulkofile. Hurmaava kimpale vaikkapa grillin, uuniin tai pihveiksi. n.1. 35€/kg. Pakaste.

Haikun eli ylämaankarjan ulkopaisti noin kilon pala. Pakaste. 20€/kg.

Lampaan jauheliha 500 g, rasvapitoisuus alle 13 %. Pakaste. Viimeinen käyttöpäivä 30.1.2023.

ALE -25 %. Karitsan jauheliha 500 g, rasvapitoisuus alle 10 %. Pakaste. Viimeinen käyttöpäivä 14.4.2022.

Lampaan potka 2 kpl, 700-750 g/pkt. Pakaste. Viimeinen käyttöpäivä 5.12.2022.

Lampaan maksa, kokonainen. 400-449 g/pkt. Pakaste. Viimeinen käyttöpäivä 2.8.2022.

Lampaan maksa, kokonainen. 450-499 g/pkt. Pakaste. Viimeinen käyttöpäivä 2.8.2022.

Lampaan maksa, kokonainen. 500-549 g/pkt. Pakaste. Viimeinen käyttöpäivä 2.8.2022.

Lampaan luullinen etuselkä, pala. 350-399 g/pkt. Pakaste. Viimeinen käyttöpäivä 5.12.2022.

Lampaan luullinen etuselkä, pala. 450-499 g/pkt. Pakaste. Viimeinen käyttöpäivä 5.12.2022.

Lampaan luullinen etuselkä, pala. 500-549 g/pkt. Pakaste. Viimeinen käyttöpäivä 5.12.2022.

Lampaan luullinen etuselkä, pala. 550-599 g/pkt. Pakaste. Viimeinen käyttöpäivä 5.12.2022.

Lampaan luullinen etuselkä, pala. 600-649 g/pkt. Pakaste. Viimeinen käyttöpäivä 5.12.2022.

Lampaan luullinen etuselkä, pala. 700-749 g/pkt. Pakaste. Viimeinen käyttöpäivä 5.12.2022.

Lampaan luullinen etuselkä, pala. 750-799 g/pkt. Pakaste. Viimeinen käyttöpäivä 5.12.2022.

Lampaan ulkofile, kokonainen. 300-320 g. Pakaste. Viimeinen käyttöpäivä 5.12.2022.

Lampaan ulkofile, kokonainen. 380-399 g. Pakaste. Viimeinen käyttöpäivä 5.12.2022.

Lampaan ulkofile, kokonainen. 540-559 g. Pakaste. Viimeinen käyttöpäivä 5.12.2022.

Lampaan ulkofile, kokonainen. 680-699 g. Pakaste. Viimeinen käyttöpäivä 5.12.2022.

Lampaan luullinen lapa, uunipaloiteltu. 500-549 g. Pakaste. Viimeinen käyttöpäivä 5.12.2022.

Lampaan luullinen lapa, uunipaloiteltu. 550-599 g. Pakaste. Viimeinen käyttöpäivä 5.12.2022.

Lampaan luuton kylkisiivu. Ohueksi siivutettu, nopeasti kypsyvä. 500-549 g. Pakaste. Viimeinen käyttöpäivä 5.12.2022.

Lampaan luuton kylkisiivu. Ohueksi leikattu, nopeasti kypsyvä. 600-649 g. Pakaste. Viimeinen käyttöpäivä 5.12.2022.

ALE -25 %. Lampaan luuton sisäpaisti 440-459 g. Pakaste. Viimeinen käyttöpäivä 13.4.2022.

ALE -25 %. Lampaan luuton sisäpaisti 460-479 g. Pakaste. Viimeinen käyttöpäivä 13.4.2022.

ALE -25 %. Lampaan luuton sisäpaisti 560-579 g. Pakaste. Viimeinen käyttöpäivä 13.4.2022.

ALE -25 %. Karitsan soppaluu 550-599 g. Pakaste. Viimeinen käyttöpäivä 13.4.2022.

Lampaan sydä, 3/pkt. 450-499 g. Pakaste. Viimeinen käyttöpäivä 2.8.2022.

Lampaan sydän, 3/pkt. 500-549 g. Pakaste. Viimeinen käyttöpäivä 2.8.2022.

Lampaan sydän, 3/pkt. 600-649 g. Pakaste. Viimeinen käyttöpäivä 2.8.2022.

ALE -25 %. Lampaan lämminsavurouhe 300 g. Laktoositon ja gluteeniton. Pakaste. Viimeinen käyttöpäivä 18.4.2022.

Lampaan lämminsavurulla, siivutettu leike. 250-260 g. Pakaste. Viimeinen käyttöpäivä 2.12.2022.

Lammasgrillimakkara, 4/pkt. Noin 315 g. Pakaste. Laktoositon ja gluteeniton. Viimeinen käyttöpäivä 16.6.2022.

Hampurilaispihvit lampaan jauhelihasta, maustettu suolalla ja pippurilla. Noin 2x120 g. Laktoositon ja gluteeniton. Pakaste. Viimeinen käyttöpäivä 13.4.2022.

Lammasnakki, 4/pkt. Noin 235 g. Laktoositon ja gluteeniton. Pakaste. Viimeinen käyttöpäivä 16.6.2022.

Lammaskebab, pala. 350-399 g. Valmiiksi kypsennetty tuote, josta voit itse vuolla haluamasi paksuisia lastuja. Laktoositon ja gluteeniton. Pakaste. Viimeinen käyttöpäivä 16.7.2022.

Lammaskebab, pala. 400-449 g. Valmiiksi kypsennetty tuote, josta voit itse vuolla haluamasi paksuisia lastuja. Laktoositon ja gluteeniton. Pakaste. Viimeinen käyttöpäivä 16.7.2022.

Lammaskebab, pala. 450-499 g. Valmiiksi kypsennetty tuote, josta voit itse vuolla haluamasi paksuisia lastuja. Laktoositon ja gluteeniton. Pakaste. Viimeinen käyttöpäivä 16.7.2022.

Lammaskebab, pala. 500-549 g. Valmiiksi kypsennetty tuote, josta voit itse vuolla haluamasi paksuisia lastuja. Laktoositon ja gluteeniton. Pakaste. Viimeinen käyttöpäivä 16.7.2022.

Lammaskebab, pala. 550-599 g. Valmiiksi kypsennetty tuote, josta voit itse vuolla haluamasi paksuisia lastuja. Laktoositon ja gluteeniton. Pakaste. Viimeinen käyttöpäivä 16.7.2022.

Lammaskebab, pala. 600-649 g. Valmiiksi kypsennetty tuote, josta voit itse vuolla haluamasi paksuisia lastuja. Laktoositon ja gluteeniton. Pakaste. Viimeinen käyttöpäivä 16.7.2022.

Lammaskebab, pala. 650-699 g. Valmiiksi kypsennetty tuote, josta voit itse vuolla haluamasi paksuisia lastuja. Laktoositon ja gluteeniton. Pakaste. Viimeinen käyttöpäivä 16.7.2022.

Sisältää paistia,lapaa ja etuneljänneksen laadukkaimpia osia. Pakaste

Pehmeä ja maukas savustettu pororouhe ruuanlaittoon ja leivontaan - pitsoihin, keittoihin, pastaan ja pasteijoihin, kypsä tuote

Perinteisesti kylmäsavustettu porosalami noin 240-250 g tanko. Poista salamin ympäriltä oleva kuori, leikkaa ohuiksi siivuiksi ja nauti. Ainesosat: suomalainen poronliha (42%), suomalainen sianliha ja silava, lisätty suola (4,9%), glukoosi, maltodekstriini, mausteet (chili, korianterinsiemen, valkosipuli, muskotti, sipuli, paprika, pippuri), hapettumisenestoaine (E301), säilöntäaine (E250). Säilytys: alle +6°C 100 g valmistetta on käytetty 140 g lihaa. Rasvaa 30%. Gluteeniton.

Poron kylmäsavupaisti-tanko. Helppo leikata ohuiksi siivuiksi leivän päälle, tai tarjoilla illanistujaisiin pienenä herkku snacksina. Perinteisesti savustettu ja kypsennetty tuote. Pakkauskoko: noin 200-220 g. Ainesosat: poronpaisti, lisätty suola (4,5%), glukoosi, hapettumisenestoaine (E306), säilöntäaine (E250). Säilytys: avaamattomana jääkaapissa alle +6°C. Tuote on gluteeniton, laktoositon ja maidoton. Pakattu vakuumiin.

Gálddoaivin avara tunturimaisema on monelle Lapin vaeltajalle tuttu. Tuntureilla laiduntavat porot ovat olleet vuosisatoja Aslatin suvun käytössä. Vapaasti laiduntava poro puhtaassa Lapin luonnossa tuo unohdumattoman makuelämyksen luoksesi. Porosäilyke Gálddoaivi on valmistettu parhaan laadun ja maun saamiseksi, jossa maistat aidon Lapin poron maun. Tuote on erinomaista kotimaista ruokaa, josta valmistat helposti maukkaita annoksia ystävillesi ja perheellesi. Kotona, retkellä tai työmatkoilla porosäilykkeemme maistuu hyvin myös kylmänä ja se on monipuolinen lisuke omiin lempiruokiin. Ainesosat: poronliha (70%), sianliha, vesi, perunajauho, lisätty suola (1,6%), heraproteiini, stabilointiaine (E450), mausteuutteet (selleri, chili, pippuri), dekstroosi, maltodekstriini, mausteet (maustepippuri, kumina, korianteri, kurkuma, sarviapila,inkivääri, sinappi, muskottipähkinä, sipuli, paprika, timjami), aromi, hapettumisenestoaine (E315), säilöntäaine (E250). LAKTOOSITON, GLUTEENITON Lihapitoisuus 84 %, rasvaa 9 % Säilytys: Avaamattomana huoneenlämmössä. Parasta ennen: katso purkin pohja

Perinteisesti ilmakuivatettu poronsydän. Kuivalihat kuivatamme täysin tunturituulien voimalla. Ainesosat/Ingredienser: poronsydän, lisätty suola (n.4-6 %). Säilytys: avaamattomana -18°C parasta ennen päivämäärään asti. Avaamattomana jääkaapissa 3kk. Tuote säilyy avaamattomana huoneenlämmössä ainakin kolme viikkoa. Pakkauskoko: 100-120 g. Pakattu vakuumiin.

Perinteisesti ilmakuivatettu poronpaisti. Kuivalihat kuivatamme täysin tunturituulien voimalla. Ainesosat/Ingredienser: poronpaisti, lisätty suola (n.4-6 %). Säilytys: avaamattomana -18°C parasta ennen päivämäärään asti. Avaamattomana jääkaapissa 3kk. Tuote säilyy avaamattomana huoneenlämmössä ainakin kolme viikkoa. Pakkauskoko: 100-120 g. Pakattu vakuumiin.

Herkullinen poronpaistikäristys valmistuu helposti hitaasti hauduttaen. Ohjeet Sulata voi pannussa, lisää käristys vähän jäisenä ja ruskista. Mausta suolalla ja mustapippurilla ( rosmariini, basilika sopivat myös ). Anna hautua miedolla lämmöllä kannen alla noin 20 min. Valmiiksi siivutettu poronpaistikäristys, jossa 2 kpl 500 g/pkt. Yhteensä 1 kg poronpaistikäristystä. Ei sisällä lisättyä vettä.

Herkullinen poron mielga, eli rintapalaa. Paista pannussa hitaasti kypsyttäen noin reilu tunnin, lisää suolaa ja mustapippuria. Pakkauskoko: noin 1 kg. Pakattu vakuumiin. Säilytys: - 18°C. Jääkaapissa alle +6°C 3 päivää.

Poron käyttö valmiiksi siivutettua käristystä. Pakattu 2x500g vacumi kerta-annos yksikköpakkauksiin. Helppo valmistaa; sulatus ja huoneen lämpöisenä pienissä erissä pannulle. Hinta 40,00 €/kg sis alv . [email protected]

UUSI ERÄ !! Porotilallani kylmäsavustettu poronpaisti. Savustustekniikka on aivan muuta kuin teollisuuden käyttämä tekniikka. Käytän lisäksi Saksasta hankkimaani erityispurua. Lopputulos on monen mielestä erinomainen! Kylmäsavustettu paisti on siivutettu hienon hienoksi siivuiksi. Siivut on pakattu 100g:n kerta-annos vacumipakkauksiin. Näistä on koottu 4 kpl myyntieräboxi. Hinta boxille on 40,00 euroa. [email protected]

Vakuumiin pakattua valmista poronkäristystä 1kg paketissa. Pakaste

17€/kg 5kpl/paketti Painot 468g, 464g Poronliha, sianliha, perunajauho, suola, mausteseos GLUTENITON

100g poron kylmäsavu rouhetta, sopii uuniperuna täytteisiin ja voileipäkakku täytteeksi. Pakaste

Poron selkäkyljys on selkärankaa sahattuna ulkofileiden kanssa., 1kg paketissa. Pakaste

Lempeämausteinen poro kebab,kypsä! Lihapitoisuus 75% Poroa 48% Nauta 15,5% Kotimaista lihaa!

Korkealaatuinen Poron paisti -ja lapakäristystä Kotimaista poroa!

Poro hampurilaispihvi,täysliha 2 kpl Kotimainen poro!

Perinteinen maukas porolihakeitto. Poroa,perunaa,kasviksia ,porolientä. Maidoton,gluteeniton,lisäaineeton!

Porotilallani kylmäsavustettu hirven paisti. Savustuksessa käytetty saksalaista puruseosta. Savustettu liha on siivutettu ohuen ohueksi ja pakattu kerta-annoskokoisiin vacumipakkauksiin (100g). Vacumi pakkauksista on pakattu 4 kpl myyntierä jonka hinta on 40,00 eur sis.alv 14%. HUOM!!! Uusi erä ! Mahdollista on tilata myös suurempi erä. [email protected]

Uusi erä! Hirvi jauhelihaa, pakattu levynä vacumiin. Kerta-annos koko noin 600-700 g /levy jonka voi myös ruokaa laittaessa kohmeisena taittaa puolikkaaksi.

Maukas poromakaroonilaatikko 500gr Laktoositon

Liememme on ainutlaatuinen, sillä se on ainoa omista munintansa lopettaneista kanoista valmistettu liemi Suomessa. Kokonaisista kanoista luineen ja lihoineen hitaasti hauduttamalla keitetty kirkas luuliemi sisältää tärkeitä ravintoaineita auttaen pitämään suolistoa kunnossa. Luuliemi sisältää myös kollageenia, joka tukee luiden, nivelten ja ihon hyvinvointia. Tuote on laktoositon ja gluteeniton. Sopii erittäin hyvin ketogeeniseen ja vähähiilihydraattiseen ruokavalioon. Maukas liemi soveltuu monenlaiseen käyttöön: keitot, padat, vihersmoothiet, lämmitettynä juotavaksi sellaisenaan tai maustettuna, risotot, laatikot, kastikkeet, hauduttaminen.
Ostoskori
Noutopaikka: Valitse noutopaikka
Lähikauppa siellä missä sinäkin.
Valitse ensin noutopaikka.
Lisää sitten tuotteet ostoskoriin.
Nouda ostoksesi lähiruokatuottajien tapaamisista, Tilalta.fi-noutopisteiltä tai suoraan tuottajan tilalta.