Aamuisa Oy

Olemme laihialainen perheyritys. Innostuimme mehiläisistä vuonna 2016, jolloin hankimme ensimmäisen mehiläispesämme. Asiakkaidemme antama erinomainen palaute tuotteistamme kannusti lisäämään mehiläispesiä ja perustamaan Aamuisa Oy: helmikuussa 2020. Tuotekokeiluista saamamme asiakaspalautteen perusteella tuotteistimme ensimmäiset Aamuisa -tuotteemme. Tarinamme on alkanut, tervetuloa mukaan!

Mahdollisimman vähäisen käsittelyn ansiosta hunajamme luonnolliset ominaisuudet säilyvät mehiläisten tekemää arvokasta työtä kunnioittaen. Maustetuissa hunajatuotteissamme käytämme vain luonnon puhtaita raaka-aineita. Olemme saaneet hunajallemme Hyvää Suomesta -merkin käyttöoikeuden. Suomen Mehiläishoitajain Liitto on myös myöntänyt kunniakirjan pehmeälle hunajallemme syksyllä 2020. Nämä ovat todisteita hunajamme erinomaisesta laadusta.

Hunajatuotteitamme on saatavilla mm. ruokakaupoissa Laihialla, Vaasassa, Tervajoella ja Isossakyrössä. Olemme myös mukana Laihian, Vaasan, Raippaluodon, Koivulahden, Vähänkyrön ja Isonkyrön REKOissa. Tuotteet noudettavissa myös toimipaikastamme Laihialta (soita ja varaa puh: 044 312 6708).

Jos haluat jälleenmyyjäksi tuottellemme, ota yhteyttä [email protected] tai soita.

Yhteystiedot

Aamuisa Oy
Tuohitie
66400 Laihia
0443126708

Sijainti kartalla

Tämä tuottaja ei toimita tuotteita valitsemaasi noutopaikkaan.