Hornan vapaa possu ja muna

Kasvatamme vapaita ja onnellisia possuja sekä kanoja perinteisellä maatilallamme Huittisten Vampulassa Loimijoen kulttuurimaisemassa. Tilalla on viljelty maata ja kasvatettu tuotantoeläimiä jo satoja vuosia. Aiemmilla vuosikymmenillä sikatilalla keskityttiin vahvasti sikojen tehokkaaseen kasvattamiseen.

Vuonna 2015 teimme päätöksen, että haluamme kasvattaa eettisesti kestävämpää sianlihaa tiedostaville kuluttajille. Annamme sioillemme, possuillemme tilaa ja vapautta elää heille lajityypillisesti. Possumme voivat ulkoilla halutessaan, tonkia maata ja helteellä ottaa mutakylpyjä. Possut voivat myös loikoilla suojassa katoksen alla tai sisätiloissa lämmitetyssä sikalassa. Possujemme vapaata elämää voit seurata Facebook – sivuillamme, jaamme paljon videoita possujemme onnellisesta elämästä. Ruokimme possut GMO-vapaalla ja kalajauhottomalla rehulla sekä paikallisella ohralla.

Ensimmäiset vuodet uudella toimialalla possut teurastettiin ja leikattiin pienissä yhteistyökumppanien laitoksissa. Silloin leikattu ja pakattu tuore sianliha toimitettiin meille suoraan kuluttajille myytäväksi. Suurin osa lihasta myytiin suoraan kuluttajille REKO-lähiruokaverkoston kautta, myyntialueemme olivat pääkaupunkiseutu, Turun, Tampereen ja Satakunnan alueet. Varsinkin vapaan possun joulukinkut olivat todella suosittuja, kinkut myytiin vuosittain loppuun.

Yhteystiedot

Hornan vapaa possu ja muna
Vampulantie 200
32610 Vampula
040 746 7727

Sijainti kartalla

Hornan vapaan kananmuna 30 kpl avokenno
8,00 

Hornan vapaan kananmuna 30 kpl avokenno