Huovisen Leipomo

Huovisen Leipomo on oululainen perheyritys, joka on ollut toiminnassa jo vuodesta 1939. Olemmekin tällä hetkellä Oulun alueen vanhin leipomo. Tuoteperheeseemme kuuluvat perinteikkäät ruokaleivät, maukkaat kahvileivät, korkealaatuiset konditoriatuotteet, pitkälle kehitetyt suolaiset tuotteet sekä tuoreet gluteenittomat tuotteet.

Uusimpana tulokkaana Huovisen Leipomon tuoteperheeseen on tullut italialainen tuorejäätelö, gelato. Yrittäjäperheestä Eveliina valmistaa jäätelöä yhdessä miehensä kanssa Maikkulan toimitiloissa. Olemme valmistaneet gelatoa kolmisen vuotta ja kysyntä on ollut koko ajan kasvussa.

Gelato on italialainen tuorejäätelö, joka valmistetaan maidosta. Valmistamme gelatoa pieniä määriä kerrallaan tuoreista ja laadukkaista raaka-aineista. Gelato tarjoillaan aina mahdollisimman tuoreena, eikä sitä ole tarkoitus säilöä pitkään pakastimessa, vaan se tulisi nauttia aina mahdollisimman pian valmistamisen jälkeen.

Tuoreet raaka-aineet mahdollistavat makuelämyksillä leikkimisen. Makujen kirjo on hyvin laaja, koska gelatoa voi tehdä esimerkiksi kauden marjoista, hedelmistä, pähkinöistä ja vaikkapa yrteistä. Vaihtelemme valikoimaa usein, jotta pääset nauttimaan mahdollisimman monista herkullisista gelatoista!

Yhteystiedot

Huovisen Leipomo
Pihtakuja 1
90230 Oulu
0207 411 412

Sijainti kartalla