Lakeuden Hunaja Suvannon mehiläistila Lapua

Makeaa lakeutta parhaimmillaan

Lakeuden Hunaja Suvannon mehiläistila on mehiläisiä, mustaherukkaa ja apilaa viljelevä perhetila Lapualla. Mehiläistarhamme sijaitsevat Lapuan Tiistenjoella, Alajoella, Simpsiöllä ja kotonamme Lapuan Härsilässä.

Lusikkapehemoonen hunajamme on erittäin hyvää hunajaa Lapuan lakeuksilta. Apilasta tulee vaaleaa, pehmoisen makuista ja ihastuneen asiakaskuntamme mielestä maailman parasta hunajaa. Hunaja on kuin viini – rypäleen maku ratkaisee. Simpsiön metsätarhan hunajassa maistuvat pääsatokasvit villivadelma, maitohorsma, mustikka ja puolukka. Metsähunajaa meillä on myynnissä erikseen pieni erä.

Helposti lusikoitavan lusikkapehemoosen suutuntuma on samettinen. Emme pakasta tai kuumenna eli pastöroi lusikkapehemoostamme, vaan sekoitamme sen niin, että se pysyy pehmoisena. Näin hunajan kaikki entsyymit, aminohapot, mineraalit ja vitamiinit, joita on noin 200, säilyttävät vaikuttavat ominaisuutensa.

Viime vuosina suosikeiksi nousseita karkeasiivilöityä tuoretta juoksevaa hunajaa sekä juoksevaa hunajaa tippalukkopullossa valmistamme jälleen ensi kesänä. Karkeasiivilöityä hunajaa on saatavilla vain sadonkorjuuaikana. Jos haluat tilata sitä isompia eriä, sangollisen, niin ota yhteyttä etukäteen.

Meillä on myös mainioita makuhunajia eli hunajavalmisteita. Tällä hetkellä löytyvät mm. inkivääri, sitruuna, eucalyptus ja lakritsa. Valikoimasta löytyvät myös laadukkaat granolat. Granoloissa käytämme omaa hunajaamme. Makuina ovat hunajaiset karpalo-cashew ja tumma suklaa. Suosimme tuotteissamme kotimaisia ja luomuraaka-aineita.

Nouto REKOt Seinäjoki ja Lapua, satunnaisesti myös Kuortane-Alavus-Ähtäri. Jos noudat REKOsta, ilmoita mikä REKO.
Nouto myös kotoamme Härsiläntie 113 Lapua. Kannattaa soittaa tai laittaa tekstiviesti 050 562 3097. Isommat erät postitse. Tilatessasi postitse, ota yhteyttä hannelehelmililja(at)gmail.com.

Haluatko hunajaamme ravintolaasi, hotelliisi tai muuhun yritykseesi raaka-aineeksi tai jälleenmyyntiin? Ota yhteyttä hannelehelmililja(at)gmail.com.

Terveisin mehiläistarhurit Hannele ja Tomi Suvanto

Yhteystiedot

Lakeuden Hunaja Suvannon mehiläistila Lapua
Härsiläntie 113
62100 Lapua
+358505623097

Sijainti kartalla

Lusikkapehemoonen hunaja
6,50 
Lusikkapehemoonen hunaja 10 kpl postitettuna
69,90 

Lusikkapehemoonen hunaja 10 kpl postitettuna

Lusikkapehemoonen hunaja 20 kpl postitettuna
129,90 

Lusikkapehemoonen hunaja 20 kpl postitettuna

Lusikkapehemoonen hunaja 10 kpl noudettuna REKO tai maatilalta
60,00 

Lusikkapehemoonen hunaja 10 kpl noudettuna REKO tai maatilalta