Metsärinteen puutarha

Metsärinteen puutarha on uudistavaan viljelyyn perustuva pieni kauppapuutarha 249-tien ja Karkuntien risteyksessä. Puutarha tuottaa pysyvissä penkeissä avomaalla ja kasvihuoneessa lähes kahtakymmentä erilaista satokasvia kesän ja syksyn aikana.

Puutarhan toimintaperiaatteeseen kuuluu kumppanuusmaatalous, eli merkittävä osa sadosta myydään sato-osuuksien muodossa: tällöin asiakkaasta tule puutarhan osakas kyseiseksi vuodeksi. Satokassit noudetaan tilalta satokaudella perjantaisin klo 15-20 välisenä aikana. Voit ostaa satokassin suoraan tältä sivulta tai kysyä lisätietoja puhelimitse tai sähköpostitse. Satokassien ostajille tiedotetaan noutopäivistä hyvissä ajoin tekstiviestitse.

Usein kysyttyjä kysymyksiä sato-osuuksista –>

Mitä, jos en jonain perjantaina ehdi hakemaan satokassiani?

Lomamatkojen tai muiden esteiden takia yksittäisen kassin voi poikkeuksellisesti noutaa myös muuna päivänä. Pitkän lomamatkan jälkeen saat kaksi kassia kerralla. Tästä sovitaan aina erikseen 🙂

Paljonko satokassissa on tuotteita?

Tämä vaihtelee vuodenajan ja satojen onnistumisten mukaan. Satokassin ideana on tarjota kotitaloudelle viikon tai kahden viikon aikana syötäviä tuoreita kasviksia ja vihanneksia.

En pidä jostain tietystä kasviksesta, voinko saada oman näköiseni satokassin?

Sato-osuuksien päätuotteita ovat: kirsikkatomaatti, kurkku, porkkana, peruna, punajuuri, parsakaali, lehtikaali, kevätsipuli ja kesäkurpitsa. Kaikki satokassit ovat samanlaisia. Näin varmistetaan hävikin vähäisyys ja tuotteiden tuoreus. Seuraavan kauden satokasvit perustuvat asiakkaiden palautteeseen, joten siihen pystyt vaikuttamaan.

Yhteystiedot

Metsärinteen puutarha
Järvistenmaantie 11
38100 Sastamala
0400234372

Sijainti kartalla

Varastoporkkana 2 kg
6,00 

Varastoporkkana 2 kg

Varastoporkkana 4 kg
11,00 

Varastoporkkana 4 kg