Peltoniemi Wildfoods

Peltoniemen tila sijaitsee Savon sydänmailla, Siilinjärveltä pohjoiseen. Tauno ja Lyyli pistivät aikoinaan tilan pystyyn -joskaan kovin kaukaa ei tultu, kiemurtelevan kylätien toiselta puolelta kantatilasta lohkaistiin nuorelle parille oma paikka rantaan. Siitä se homma lähti: töitä riitti, kun karjaa hoidettiin ja metsää kaadettiin pelloksi, nokkosia revittiin pois viljan tieltä. Tuli toinen polvi aikanaan, ja viljeli tilaa muun työnsä ohella.

Ja nyt, keväällä 2020, tuli kolmas polvi neljäs kainalossaan ja sanoi, että kyllä myö tultas ja jatkettas. Ja niin alkoi Peltoniemen tilan uusi ura villifarmina. Tila siirretään luomuun, nokkosta laitetaan peltoon ja välillä mietitään, että mitähän se Lyylikin tästä tuumais. Ja tehdään silti omalla otteella, tässä ajassa ja moderneilla mahdollisuuksilla.

Tarjoamme suomalaisilla superfoodeilla ryyditettyjä tuotteita villin metsän kätköistä, yöttömän yön hipaisemilta niityiltä, metsäpuron kosteasta kupeesta. Kaikki tuotteet ovat täynnä luonnon villiä voimaa -kulinaarista ilottelua unohtamatta! Haluamme tarjota herkullisen, helposti valmistuvan ja terveellisen ruoan ainekset ihan tavalliseen arkipäivään. Kaikki tuotteemme ovat luontaisasti gluteenittomia ja vegaanisia eli siis myös täysin vehnättömiä ja maidottomia. Ne sisältävät aina villiyrttejä ja tuovat luonnon omia villejä voimia arkiruokailuun.

Yhteystiedot

Peltoniemi Wildfoods


040-7483454

Sijainti kartalla