Yrttisaippua Sarlin Oy

Olen kotoisin Limingasta ja valmistan kasvisöljyistä hellävaraisia Yrttisaippuoita ja YrttiDeoja ilman lisä- ja säilöntäaineita. Saippuat ja deot ovat vegaaneja ja biohajoavia. Valmistan palashampoota, suola- sekä narusaippuoita. Saippuat eivät kuivata ihoa, vaahtoavat runsaasti ja sopivat jokapäiväiseen käyttöön. Saippuoissa ei ole käytetty sulfaatteja. Yrttideot on valmistettu luomu raaka-aineista, eivätkä sisällä alumiinia. Soveltuu herkälle iholle.

Saippuoissa ja deoissa käytettävät yrtit olen valinnut sen mukaan miten niitä on aikoinaan käytetty kansanparannuksessa ärtyneen ihon tai päänahan hoitoon. Yrtit poimin tai kasvatan itse, kuivaan, uutan oliiviöljyyn ja öljyistä (kookosrasva, oliivi- ja risiiniöljy) teen saippuat.

Palashampoo vaahtoaa, hoitaa ja hellii hiuksia sekä hiuspohjaa. Rauhoittaa kutiavaa päänahkaa. Palashampoolla voi pestä myös koko kehon. Mesiangervo, kamomilla ja koivu kirkastaa ja nokkonen, rosmariini sekä koivu syventää hivenen hiusten sävyä.

Suolasaippua on antibakteerinen, sisältää runsaasti mineraaleja ja sopii kaikille ihotyypeille. Se rauhoittaa ärtynyttä ja epäpuhdasta ihoa. Ei kuivata ihoa, jättää ihon pehmeäksi ja kimmoisaksi pesun jälkeen. Hieno rakeinen suola kuorii hellästi ihoa.

Narusaippuat ovat hellävaraisia ja kehoa hemmoittelevia sauna- ja käsihygieniasaippuoita. Saippuat sopivat mainiosti jokapäiväiseen käyttöön, eivät kuivata ihoa ja vaahtoavat runsaasti.

YrttiDeot on hellävaran ja hoitaa herkkää ihoa. Kookosrasva ja hamppuöljy ovat antibakteerisia öljyjä. Perunajauho sitoo kosteutta pitäen kainalot kuivana. Ruokasooda neutralisoi hien hajua. Suola estää hienhajua tuottavan bakteerin toimintaa.

Yrttivoiteet ovat ihoa rauhoittavia, kosteuttavia, pehmentäviä sekä edistävät ihokudoksen paranemista. Kehäkukkavoide sopii ertyisesti kuivalle ja herkälle iholle sekä couperosa-iholle. Ruusuvoide soveltuu ärtyneelle, herkälle ja ikääntyvälle iholle sekä vähentää akneen liittyvääpunoitusta ja tulehdusta.

Yhteystiedot

Yrttisaippua Sarlin Oy
Helmipöllötie 3
91900 Liminka
040 5120088

Sijainti kartalla